Recorreguts Helly Hansen Ultratrail Collserola 2015 by Compressport

Recorreguts Helly Hansen Ultratrail Collserola 2015 by Compressport

Categories: Noticies

La tercera edició de l’ Helly Hansen Ultratrail Collserola by Compressport arriba amb novetats! Per començar, la cursa torna a sortir de Barcelona, concretament de les Llars Mundet (al costat del Velòdrom). La nova ubicació permet arribar a Collserola sense pràcticament trepitjar asfalt i també genera alguns canvis i novetats pel que fa als traçats.

L’UTC canvia el sentit d’una de les parts del recorregut (+). La situació dels avituallaments amb relació a la sortida obliga a fer que la part de la cursa que afecta la zona nord-est del recorregut tingui el sentit invers al de les dues edicions anteriors. Aquest canvi no afecta ni la duresa ni la llargada. En canvi, a la part sud-oest, per evitar una zona sensible per l’ecosistema que alberga, s’ha hagut de fer algun canvi en el traçat que ha fet augmentar la distància fins als 85 km. Aquest canvi només implica més quilòmetres, però no pas més duresa; al contrari, es fan servir camins de gran bellesa que formaven part de la cursa curta dels anys anteriors.

La Mitja Volta, per la seva part, té un recorregut (+) completament nou, ja que en lloc de recórrer la part sud-oest de l’itinerari de l’UTC, aquest any farà tota la part nord-est, amb un desnivell similar però amb una vegetació diferent. La distància es redueix sensiblement i passa a tenir 38 quilòmetres.

Pel que fa a La Popular, també té un itinerari (+) completament nou de 23 quilòmetres per la part nord-est de la serra. Perd part de les vistes sobre el Delta del Llobregat, però guanya frondositat en els boscos que recorre.

Finalment, neix la Trail BCN, una cursa de 10 km amb vocació de ser la porta d’iniciació al trail. El traçat (+) d’aquesta nova distància té un tram més urbà i després s’endinsa ja pels boscos de Collserola, superant desnivells que posaran a prova els participants.

Els detalls de les quatre curses ja estan disponibles a l’apartat recorreguts (+) a la pàgina web.

 

Ultratrail Collserola 2014

Share
Autor:lanovafita