Organització

La Nova Fita va ser creada a finals de l’any 2010 amb l’objectiu d’oferir serveis d’orientació i activitats de muntanya des de la seguretat, la protecció i el respecte al nostre terreny de joc: els espais naturals de muntanya.

Les activitats a l’aire lliure són el fil conductor de La Nova Fita. Dissenyem esdeveniments adaptats als diferents clients i segons els objectius que es volen treballar: activitats formatives, de lleure, d’empresa. Estem afiliats a la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya. Avalats per la nostra experiència en l’organització d’esdeveniments d’orientació i activitats de lleure, a La Nova Fita comptem amb un equip tècnic complert. El Marc, el Santi i la Mònica formem el nucli fort de La Nova Fita. Tanmateix, comptem amb un grup de col·laboradors especialitzats.

La Nova Fita staff

 

Marc Ràfols

Nascut a Barcelona, és filòleg de formació.

És corredor de muntanya, amb mapa o sense. Després de passar per càrrecs directius al seu club i a la Federació de Curses d’Orientació de Catalunya, ara es dedica a organitzar activitats diverses amb els seus socis: cursos, estades, orientació, curses… A punt per perdre’s, perdut o ressituat, però sempre per muntanya.

Santi Guillen

Nascut a Barcelona, ha estudiat arquitectura tècnica.

Compta amb una dilatada experiència en l’organització d’esdeveniments esportius, escolars, extraescolars i de lleure. Actualment dedica els seus coneixements a organitzar esdeveniments esportius i activitats d’orientació amb La Nova Fita. Participa en els campionats i lligues de Catalunya i Espanya de curses d’orientació amb el club esportiu d’orientació GO-Xtrem, del qual n’és un dels fundadors.

Mònica Aguilera

Nascuda a Barcelona, és llicenciada en Ciències de l’Educació Física i l’Esport.

Té una àmplia experiència professional en l’organització d’activitats esportives i formatives en el medi natural des que l’any 1999 va crear la seva primera empresa de serveis d’activitats de lleure. Actualment compagina la seva feina com a redactora en cap de la revista Trail amb l’organització d’activitats de La Nova Fita.

Corredora d’ultratrails de muntanya i raids d’aventura. Ha guanyat entre altres proves la Marathon des Sables 2010 (250 km), la Transgrancanaria (123 km) i el Trail Aneto 2009 (79 km). Ha pujat en dues ocasions al podi del prestigiós Ultra Trail del Mont Blanc (166 km), el 2007 en segona posició i el 2009 en tercer lloc.

Entre el seu palmarès esportiu en raids d’aventura destaquen els dos Campionats de la Copa del Món de Raids, l’X-Adventura Raid Series World Cup, aconseguits els anys 2000 i 2001.

Podeu llegir més al seu blog personal www.monicaaguilera.com

Share