Seguiment GPS en temps real

 

L’Ultratrail Collserola ofereix a tots els corredors la possibilitat de contractar un servei opcional de seguiment de posició en temps real per internet.

La plataforma que ens ajudarà a conèixer l’estat de cursa en temps real és tracktherace.com. Tots els corredors poden llogar aquest dispositiu de seguiment que informarà des de la pàgina de l’esdeveniment a tracktherace.com de la seva posició exacta en cada moment de la cursa sobre un mapa.

track-GPS

Els familiars, amics i seguidors dels corredors que contractin aquest servei podran conèixer en tot moment en quin punt de la cursa es troben, sabran quin ritme porten i els podran esperar en diferents punts del recorregut perquè sabran en tot moment on són. Tanmateix podran comparar els recorreguts de tots els corredors que estiguin utilitzant la plataforma.

Aquesta plataforma, també permet una vegada finalitzada la cursa, fer-ne una reproducció de forma accelerada.

Per dur a terme aquest seguiment, els participants que ho sol·licitin hauran de portar durant la prova un dispositiu electrònic que captura i envia la vostra posició en cada instant utilitzant els satèl·lits GPS.

Aquests dispositius tenen unes dimensions molt reduïdes (70 mm x 40 mm x 25 mm) i el seu pes ronda els 60 g.

Els preus de la contractació del seguiment en directe els podeu consultar a l’apartat d’inscripcions.

Abans de la cursa, tots els que hagueu sol·licitat el seguiment, podreu completar i configurar de forma opcional el vostre perfil de seguiment amb la vostra foto i altres dades d’interès.

El dispositiu es recull al centre de competició el dia de la cursa i s’ha de retornar al acabar la cursa.

Aquest servei es pot contractar fins al 16 de Novembre.

TrackTheRace Ultratrail Collserola 2014

 

Share