Entrenament

Eduard Barceló
El present pla d’entrenament és una guia general per a qualsevol esportista amb una bona base aeròbica que vulgui afrontar el repte de la Ultratrail Collserola.

Per a abordar-lo cal recordar la importància de fer un control mèdic previ que garanteixi un estat de salut òptim per a fer activitat física sense limitacions i tenir un seguiment personal d’un preparador físic que ens permeti entrenar amb confiança i seguretat.

El pla d’entrenament està dividit en 3 parts: en una primera hi ha l’organització general de l’entrenament on es planifica el cicle i s’organitzen els diferents continguts de les càrregues d’entrenament; en la segona hi ha les setmanes model d’entrenaments per cada període que he determinat en la planificació general; i en la tercera hi ha uns exemples d’entrenament aeròbics, amb diferents modalitats de treball, i l’entrenament complementari a realitzar al gimnàs.

Desitjo que sigui del vostre interès i l’aprofiteu per assolir el vostre objectiu. Ens veiem a Barcelona el proper 22 de novembre!

Eduard Barceló
consells-entrenament-UTC-cat

Web Eduard Barceló Entrenament (+)

logotip-eduard-barcelo-petit

Share