David Serra Fisioteràpia

 

Buscant oferir el millor servei als corredors de la UTC, David Serra Fisioteràpia i Ultratrail Collserola hem firmat un nou acord de col·laboració per aquest 2015. El proper 21 de novembre comptarem de nou amb la presencia d’un equip de fisioterapeutes que estarà a la vostra disposició. Tots els corredors que ho desitgeu al finalitzar la prova disposareu gratuïtament dels seus serveis.

Foto de DAVID SERRA a la UTC 2013
Foto: DAVID SERRA FISIOTERAPIA a l’Ultratrail Collserola 2013

David Serra Fisioteràpia

Des dels seus inicis sempre han estat al costat de l’esport i de l’esportista. Han donat servei a moltes proves esportives nacionals i internacionals i han col·laborat amb equips i esportistes tant professionals com amateurs.

Durant aquests anys han creat una filosofia pròpia de treball, fruit de la combinació de diferents teràpies, tecnologies i productes, on la comunicació i el tracte individualitzat als seus pacients són l’eix principal.

Sempre pendents de les últimes novetats i avenços en fisioteràpia, volen seguir sent un referent en l’aplicació de les millors teràpies per donar solucions eficaces als seus pacients.

David Serra Fisioteràpia i l’Esport

A David Serra Fisioterapia s’han especialitzat en la fisioteràpia de l’esport, aquesta és la seva passió. Les sensacions, els sentiments, els dolors típics dels esportistes… tot això és conegut per a ells.

La seva afinitat amb els esportistes fa que es creï un vincle especial amb el pacient. És per això que han esdevingut en els últims anys un referent dins del món de l’esport.

Alguns esportistes d’elit que han passat per les seves mans són la Maria Sharapova (nº 2 del Món en Tennis), Javier Gómez Noya (Plata Triatló JJOO Londres), Fernando Belasteguin (nº 1 del Món en Pàdel), Roger Roca (Campió del Món de Duatló), Marcel Zamora (Quatre vegades Campió de l’Ironman de Niça), Víctor del Corral (Campió d’Europa de Triatló Cros), Miquel Blanchart (Campió d’Europa de Triatló de Llarga Distància).

Tant a ells com a vosaltres us ofereixen tota la seva professionalitat per que pugueu gaudir de l’esport molts anys més!

david serra fisioterapia

 davidserra-fisio.com

 

david-serra-fisioterapia-ultratrail-collserola-2014
Foto: DAVID SERRA FISIOTERAPIA a l’Ultratrail Collserola 2014

Share