Reconeixement mèdic esportiu

A la muntanya hem de ser capaços de resoldre problemes de calor, fred, fatiga, son, gana, … no podem controlar el medi però si conèixer i saber actuar a temps, i el que sí que podem fer sempre, es intentar fer-ho en les millors condicions de salut possibles.

L’entrenament de curses per muntanya és molt exigent des del punt de vista fisiològic per aquest motiu us animem a fer-vos reconeixements mèdics i / o proves d’esforç de forma periòdica.


prova esforçPROVA D’ESFORÇ EN MEDICINA DE L’ESPORT

La prova d’esforç o ergometria és una exploració objectiva que ens permet valorar la resposta de l’organisme a l’exercici físic.

La prova d’esforç amb anàlisi de gasos respiratoris o ergoespirometria és una prova d’esforç convencional en què introduïm sistemes de mesurament de l’intercanvi de gasos respiratoris i de la ventilació pulmonar. Ens permet mesurar la capacitat funcional de l’esportista (via aeròbica d’obtenció d’energia i les zones de transició metabòlica, llindar aeròbic i anaeròbic).

La prova d’esforç amb analitzador de gasos suposa una eina fonamental per a la valoració de l’esportista des de dos punts de vista: salut de l’esportista, mitjançant la prevenció i diagnòstic precoç de malalties i en segon lloc, realitzar un suport científic metge al procés d’entrenament.


PROMOCIÓ INICI TEMPORADA

Preu especial: 130€

Data límit: 30 de juny

Per aquest inici de temporada, el nostre col·laborador Milenium Centre Mèdic Iradier Sanitas ofereix de nou a tots els seguidors de l’Ultratrail Collserola la possibilitat de realitzar-se una prova d’esforç amb anàlisi de gasos a un preu especial.

La prova valorada en 220€, l’ofereix Milenium Centre Mèdic Iradier Sanitas a tots els seguidors de l’Ultratrail Collserola amb un descompte de més del 40%. En total pagareu 130€.

Tens fins el 30 de juny per beneficiar-te del descompte.

Si estàs interessat has d’omplir el formulari que tens a continuació i es posaran en contacte amb tu per concretar la cita.


Milenium Centre Mèdic Iradier Sanitas també ofereix altres serveis relacionats amb la medicina de l’esport, si estàs interessat en un altre servei pots contactar directament amb el centre.

 
Mes informació: http://www.sanitas.es/sanitas/iradier/especialidades/unidades-especiales/reconocimiento-deportivo-avanzado/index.html
UTC-sanitas
 
MILENIUM CENTRO MEDICO IRADIER
Iradier, 3. 08017 Barcelona
Tfno: 932554600
Atencíon al Cliente: atclientemir@sanitas.es
Share